Over mij

Samen werken aan online oplossingen

Hi! Mijn naam is Marcel Jongsma en ruim 8 jaar geleden begon ik naast mijn studie met het ontwikkelen van websites. Waar websites eerst gezien werden als online visitekaartje kan je tegenwoordig zoveel meer met een website. Waar het om draait is dat de website doet wat jullie doelgroep ervan verwacht en een mooi ontwerp is natuurlijk ook niet verkeerd!

Met ruime ervaring op het gebied van online marketing, webdesign en een studieachtergrond in bedrijfskunde kijk ik graag verder dan alleen de uitstraling van een website. Draagt deze website bij aan jullie organisatiedoelstellingen?

Naast het bouwen van websites, uit ik mijn creativiteit ook in het bouwen van andere zaken. Zo heb ik mijn huis in Utrecht compleet verbouwd en help ik familie en vrienden graag bij dit soort projecten. Kortom: ik kan wel stellen dat ‘bouwen’ in mijn bloed zit!

Voor meer dan 25 klanten heb ik al websites mogen ontwikkelen en ik help jullie dan ook graag bij het behalen van duurzaam succes. Spreekt dit jullie aan: bekijk mijn werk of neem vrijblijvend contact op!

Over Design Maker | Marcel Jongsma