Webshop laten maken

Een webshop laten maken die presteert?

Een nieuwe webshop laten maken omdat jullie website niet meer aansluit bij jullie organisatiedoelstellingen; waar te beginnen? Een webshop dient onderscheidend te zijn, is specifiek gericht op jouw doelgroep, is breder inzetbaar dan alleen een visitekaartje en niet te vergeten: het moet eenvoudig zijn om producten toe te voegen of te wijzigingen.

WordPress gaat hand in hand met WooCommerce

Door de vele mogelijkheden en flexibiliteit van WordPress is het een ideaal CMS om te gebruiken bij de ontwikkeling van een webshop. Daarnaast werk ik met de functionaliteiten van WooCommerce, en ik ben niet de enige! Maar liefst 28% van alle webshops draait op de functionaliteiten van WooCommerce.

WooCommerce webshop laten maken
Voordelen WooCommerce

Wat maakt WooCommerce zo goed?

  • Bestaande website is eenvoudig uit te breiden met webshop functionaliteiten.
  • Een modulair systeem; onnodige functionaliteiten hoeven niet te worden ge├»nstalleerd.
  • Functionaliteiten zoals voorraadbeheer, meertalige webshop en beoordeling na een verkoop zijn te implementeren.
  • Het systeem is schaalbaar en in eigen beheer.
  • Het systeem heeft een rapportagefunctie waardoor de verkopen via jouw webshop eenvoudig bij te houden zijn.

Mijn aanpak

Persoonlijk contact is een belangrijke waarde in de uitvoering van mijn werk en ik kom dan ook graag bij jullie langs om kennis te maken. Dan hoor ik graag meer over jullie organisatie en vertel ik jullie over mijn werkwijze. Het proces om te komen tot een webshop is altijd maatwerk, maar hierbij worden de onderstaande mijlpalen als uitgangspunt gehanteerd:

1 Interactieve sessie ‘online strategie’

2 Vormgeving

3 Technische realisatie en testen

4 Livegang!

5 Onderhoud en website optimalisatie

Meer uitleg over mijn aanpak lezen jullie hier

Design Maker - mijn aanpak