Strategie

Jouw strategie start met een kennismaking

Jullie hebben besloten de website te vernieuwen en zijn op zoek naar iemand die jullie kan helpen, that’s me! Persoonlijk contact is een belangrijke waarde in de uitvoering van mijn werk en ik kom dan ook graag bij jullie langs om kennis te maken. Dan hoor ik graag meer over jullie organisatie en vertel ik meer over mijn werkwijze. Het proces om te komen tot een website is altijd maatwerk, maar hierbij worden de onderstaande mijlpalen als uitgangspunt gehanteerd:

  • Interactieve sessie ‘online strategie’ Op basis van jullie organisatie-doelstellingen formuleren wij een online strategie welke antwoord geeft op de volgende vragen; in welke regio, voor welk klantsegment en met welke producten willen jullie concurreren? Hoe onderscheidt jullie organisatie zich online?
    Hierop volgend formuleren wij gezamenlijk de online doelstellingen, succesfactoren en de indicatoren welke deze successen meetbaar maken. Tot slot staan we stil bij de structuur en inhoud van de website.
  • Vormgeving Nu er inzicht bestaat in de uitgangspunten voor de website wordt deze vormgegeven. Het ontwerp wordt afgestemd en er worden aanpassingen doorgevoerd waar nodig. Zijn jullie tevreden? Top! Dan ga ik de website technisch voor jullie realiseren.
  • Technische realisatie en testen In deze fase wordt het ontwerp omgezet in een werkende website met WordPress als Content Management Systeem (CMS). Na het testen van de website en waar nodig doorvoeren van wijzigingen bepalen wij gezamenlijk het moment van livegang.
  • Livegang! De website staat klaar om live te gaan: tijd voor een feestje?!
  • Website optimalisatie De website is af, nu hoeft er toch niets meer gedaan te worden? De sleutel tot duurzaam succes is niet het maken van de website, maar het blijven optimaliseren. Werkt alles zoals gedacht? Wat zegt de data over het gedrag van jullie websitebezoekers? De website blijft hierdoor aangesloten bij de veranderlijke wensen van jullie klanten. Twee maanden na livegang evalueren wij de website en stellen een plan op voor de toekomst. Lees hier meer over op de pagina website optimalisatie.