Werk

Van der Pol – Financieel Advies

Voor van der Pol – Financieel Advies is een frisse en persoonlijke website ontwikkeld waar informatie voor elke vorm van hypotheekadvies eenvoudig te vinden is. In combinatie met activiteiten op het gebied van vindbaarheid hebben wij gewerkt aan een gedegen online strategie.

Bekijk de website
Website van der Pol advies

Zaanbever

Voor Zaanbever is een website ontwikkeld waar bezoekers worden meegenomen in ieder aspect van het laten leggen van een maatwerk houten vloer. Met als uitgangspunt dat online alles te lezen is, maar het zien en voelen in de showroom gebeurt.

Bekijk de website

Flexy Workspace

Helder en transparant zijn over de soorten flexibele werkplekken en mogelijkheden, dat was het uitgangspunt van de website voor Flexy Workspace. Dit in combinatie met een strak en fris design zorgt voor een uniek en eigentijds karakter.

Bekijk de website
Werk Design Maker | Flexy Workspace

Kinderopvang de Leilinde

Voor deze klant was het belangrijk dat ouders en gastouders ieder hun eigen informatie konden vinden op de website. Daarom is er een website ontwikkeld waar beiden typen bezoekers hun eigen weg bewandelen door de website. Dit alles aangevuld met aanmeldformulieren en ruimte waar gastouders zich kunnen voorstellen.

Bekijk de website

Zuiderzee Foods

Voor Zuiderzee Foods is een frisse tweetalige website ontwikkeld om Nederland en daarbuiten te veroveren. De website vertelt het verhaal achter Zuiderzee Foods, biedt recepten en bevat gedetailleerde informatie over de soorten wilde rijst.

Bekijk de website
Werk Design Maker | Zuiderzee Foods

Welke Professionals

De website laat de bezoeker vanaf het begin de keuze maken over wat voor type klant het is. De informatie is daardoor specifiek en gericht op de doelgroep. Daarnaast biedt de website vacatures voor werkzoekenden.

Bekijk de website