Website laten maken

Een website laten maken die presteert?

Een nieuwe website omdat de huidige niet meer aansluit bij de organisatiedoelstellingen of jullie doelgroep: waar te beginnen? Een website dient onderscheidend te zijn, is specifiek gericht op jullie doelgroep, is breder inzetbaar dan alleen een visitekaartje en niet te vergeten: is makkelijk te beheren.

WordPress

Als liefhebber van WordPress maak ik websites binnen dit content management systeem (CMS). Wereldwijd draait 35% van alle websites op WordPress. Waarom? WordPress staat allereerst bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. De website is daarnaast voor klanten na ontwikkeling eenvoudig zelf te beheren. Tot slot staat WordPress bekend om de beschikbaarheid van templates. Door bestaande elementen te combineren met maatwerk krijgt jullie website een uniek karakter en onderscheidt zich van concurrenten.

Vlekkeloze techniek WordPress website laten maken

Vlekkeloze techniek

Jullie willen een website die er op een mobiel, tablet en laptop mooi uitziet, die jullie in de loop der jaren kunnen uitbreiden en welke geoptimaliseerd kan worden voor Google. Al bij de ontwikkeling van jullie website binnen WordPress besteed ik veel aandacht aan de juiste techniek. Hiermee wordt gelijk de basis gelegd voor wanneer jullie de website willen uitbreiden met bijvoorbeeld een webshop of aan de slag willen met de vindbaarheid. Uiteraard ziet jullie website er op ieder schermformaat goed uit: je had toch niet anders verwacht?

Werkwijze website laten maken

Persoonlijk contact is een belangrijke waarde in de uitvoering van mijn werk en ik kom dan ook graag bij jullie langs om kennis te maken. Dan hoor ik graag meer over jullie organisatie en vertel ik over mijn werkwijze. Het proces om te komen tot een website is altijd maatwerk, maar hierbij worden de onderstaande mijlpalen als uitgangspunt gehanteerd:

1 Interactieve sessie “Online strategie”

2 Vormgeving

3 Technische realisatie en testen

4 Livegang!

5 Website optimalisatie

Meer uitleg over mijn aanpak lezen jullie hier

Design Maker - mijn aanpak