Website laten maken Almere

Een website laten maken in Almere: één die presteert!

Jullie willen een website laten maken door een webdesigner uit Almere. Mijn roots liggen in Huizen en ben hier dan ook vaak te vinden. Heb al veel ondernemers in Almere geholpen zoals Flexy Workspace (zie hieronder). Maar nu: wat moet de website kunnen, eruit zien en wie is jullie doelgroep?

Tijdens een kennismaking formuleren wij jullie vraagstuk en gaan wij antwoord geven op deze vragen. Door het formuleren van een online strategie werken wij aan een website die aansluit bij jullie organisatie én bij jullie doelgroep.

+ punten van Design Maker

  • Altijd maatwerk: jouw organisatie verdient iets unieks!
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Eenvoudig zelf de website beheren

Graag vertel ik meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie tijdens een persoonlijk gesprek. Zullen wij eens bellen?

Neem contact op

Flexy Workspace

Gevestigd in Almere
Helder en transparant zijn over de soorten flexibele werkplekken en mogelijkheden, dat was het uitgangspunt van de website voor Flexy Workspace. Dit in combinatie met een strak en fris design zorgt voor een uniek en eigentijds karakter.

Bekijk de website
Website gemaakt in Almere voor Flexy Workspace

Jullie website lokaal vindbaar?

De kans is groot dat je hebt gezocht op ‘website laten maken Almere’. Als het goed is komen wij dan in de zoekresultaten terug. Dit is ook datgene waar ik goed in ben! Willen jullie een website laten maken in Almere en zorgen dat deze lokaal goed vindbaar is, laat mij jullie helpen!

WordPress website laten maken Almere

Website laten maken in Almere: een die je zelf eenvoudig beheert!

Nog beter dan een professionele website is een site die je zelf kan beheren! Ik maak bij het bouwen van websites gebruik van het content management systeem (CMS) WordPress. Door dit gebruiksvriendelijke CMS zijn jullie zelf in staat om de website na oplevering aan te passen.

Werkwijze website laten maken Almere

Persoonlijk contact is een belangrijke waarde in de uitvoering van mijn werk en ik kom dan ook graag bij jullie langs in Almere om kennis te maken. Dan hoor ik graag meer over jullie organisatie en vertel ik over mijn werkwijze. Het proces om te komen tot een website is altijd maatwerk, maar hierbij worden de onderstaande mijlpalen als uitgangspunt gehanteerd:

1 Interactieve sessie “Online strategie”

2 Vormgeving

3 Technische realisatie en testen

4 Livegang!

5 Website optimalisatie

Meer uitleg over mijn aanpak lezen jullie hier

Werkwijze website laten maken Almere