Website laten maken Maarssen

Een website laten maken in Maarssen: één die presteert!

Jullie willen een website laten maken door een webdesigner uit Maarssen. Oké ik geef toe, ik woon in Zuilen, maar toch. En nu: wat moet de website kunnen, eruit zien en wie is jullie doelgroep?

Tijdens een kennismaking formuleren wij jullie vraagstuk en gaan wij antwoord geven op deze vragen. Door het formuleren van een online strategie werken wij aan een website die aansluit bij jullie organisatie én bij jullie doelgroep. Is deze doelgroep verspreidt door Nederland, of willen jullie lokaal blijven?

+ punten van Design Maker

  • Altijd maatwerk: jouw organisatie verdient iets unieks!
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Eenvoudig zelf de website beheren

Graag vertel ik meer over de mogelijkheden voor jouw organisatie tijdens een persoonlijk gesprek. Zullen wij eens bellen?

Neem contact op

Zaanbever

Voor Zaanbever is een website ontwikkeld waar bezoekers worden meegenomen in ieder aspect van het laten leggen van een maatwerk houten vloer. Met als uitgangspunt dat online alles te lezen is, maar het zien en voelen in de showroom gebeurt.

Bekijk de website
Website gemaakt in maarssen voor Zaanbever

Jullie website lokaal vindbaar?

De kans is groot dat je hebt gezocht op ‘website laten maken Maarssen’. Als het goed is komen wij dan in de zoekresultaten terug. Dit is ook datgene waar ik goed in ben! Willen jullie een website laten maken in Maarssen en zorgen dat deze lokaal goed vindbaar is? Laat mij jullie helpen!

WordPress website laten maken maarssen

Website laten maken in Maarssen: een die je zelf eenvoudig beheert!

Nog beter dan een professionele website is een website die je zelf kan beheren! Ik maak bij het bouwen van websites gebruik van het content management systeem (CMS) WordPress. Door dit gebruiksvriendelijke CMS zijn jullie zelf in staat om de website na oplevering aan te passen. Maar willen jullie liever dat ik het doe? Geen probleem!

Werkwijze website laten maken Maarssen

Persoonlijk contact is een belangrijke waarde in de uitvoering van mijn werk en ik kom dan ook graag bij jullie langs in Maarssen om kennis te maken. Dan hoor ik graag meer over jullie organisatie en vertel ik over mijn werkwijze. Het proces om te komen tot een website is altijd maatwerk, maar hierbij worden de onderstaande mijlpalen als uitgangspunt gehanteerd:

1 Interactieve sessie “Online strategie”

2 Vormgeving

3 Technische realisatie en testen

4 Livegang!

5 Website optimalisatie

Meer uitleg over mijn aanpak lezen jullie hier

Werkwijze website laten maken maarssen